dimecres, 2 de setembre del 2009

1 de Setembre


Bé, un dia de canvi inminent. Encara que la calor podria seguir la constant de canvis i donar un descans als vianants, que és caminar unes passes i necessitar una dutxa d'aigua freda. I de nit..., més val no fer comentaris. I és que no t'adones del que tens fins que no te'n vas o ho perds (que fins que la hisenda no ens ho lleve, encara és nostre). En fi, han començat els cursos zero a l'UJI. No sé què es el que m'esperava però en principi pensava que seria una cosa així com la introducció al que farem o encetarem en tres setmanes. Però res, tot ha sigut recordar vells conceptes i exercicis del batxiller. Sempre va bé activar el cervell de tantes vacances i així va posant-se a rodar, a poc a poc. Els dies 10 i 11 seràn "d'exàmens", no res massa important i el 12 a Barcelona, a passetjar per ixos carrers que tant he desitjat en l'adolescència, fruit dels llibres que reflectien la bellesa d'aquells racons.

Després a les pràctiques, doncs bé, anem fent, tinc data per a l'exàmen i en principi serà el dia 16. Espere que tot vaja bé i llevar-me'l de damunt. La vesprada ha estat distreta encara que pareix que certs bars encara no comprenen allò de que els clients poden demanar granissats a Setembre, que encara fa calor!! M'és igual si no tens màquina, me'l portes de la Xina si fa falta!! Ai senyor! almenys no ens ha tirat de la terrassa com l'altre dia en aquella teteria... Però bé, no és important si mentre estàs, ho fas amb persones que valen la pena i a la persona què estimes. Què més puc demanar? (Un granissat de llima) Va calla, que el suc de préssec també estava bo!!

Espere agafar el llit per a llegir fins a l'hora que els ulls m'ho permeten, que últimament, solen tancar-se abans del compte.

Au cacau!

Hoy dejaré que el viento me lleve,
y que te deslices sobre mí como la seda misma...